10. kesäkuuta 2015

Toukokuun salaisuuksia

Harvoin blogipostauksen valmiiksi saaminen on ollut näin tuskaista. Argh! Nyt oli kyllä kaiken sortin luonnonvoimat allekirjoittanutta vastaan ja kuvat niin pahana kantona kaskessa, ettei mitään järkeä. Jospa tämän...en edes enää tiedä monesko yritelmä...toden sanoisi!

Meidän karvainen mies kiinnostui heti paketista, kun toin sen kotiin. Olin aika hämmentynyt, koska vaikka rodunomaisesti Pedro on kiinnostunut kaikesta PALJON, jättää kaveri kiltisti tavarat rauhaan, jotka ei hänelle kuulu. Hätistelin hölmön pois ja sanoin laatikossa olevan " vaan" lankoja. Mutta eipä ollut labranaattorin nenu tällä(kään) kertaa väärässä. Paketissahan oli kun olikin myös perheen pojille postia. Pedrolle nameja ja pikku miehelle purulelu.



Poikien ylläreiden lisäksi paketista löytyi kortti, suklaata ja SNY:n itse tekemä ruusu. Aikamoinen väkertäminen ollut, kun tuo ei kuulemma ollut ainut ...vaan ruusuja oli syntynyt useampi sata häitä koristamaan. Huh mikä urakka! Taitaa tuokin ruusu päästä häihin. Luulenpa, että käytän sen ystävän häälahjan somisteena.


Ja olihan paketissa toki lankaakin. Paketista löytyi useampi kerä Gjestal Baby Bomull- lankaa. Sny haastoi minut tekemään langoista tämän kauniin boleron. Vielä en ole lankoja saanut puikoille. Epäilen, että ohjeen lukeminen vaatinee  keskittymiskykyä ja aivoja. Molemmille on tapahtunut, jotain mystistä. Allekirjoittaneen aivot taitaa olla lomalla, kun pää tuntuu olevan täynnä pumpulia. Taidan kuitenkin "haasteen" ottaa vastaan ja aloittaa toteutuksen, kun keskittymiskyky on taas edes astetta parempi. Tällä tämän hetkisellä kolme vuotiaan keskittymiskyvyllä ei onnistuisi edes patalapan neulominen. :D 

2 kommenttia:

  1. Mukava vihdoin kuulla että paketti on löytänyt perille :) seuraavan, eli viimeisen paketin kasaaminen onkin ollut haastavinta, koska muutimme reilu viikko sitten ja on tässä ollut paaaaljon kaikkea muuta mielessä kuin käsityöt tai mikään siihen liittyvä! :D mutta koitan nyt pikkuhiljaa ryhdistäytyä ja alkaa kasaamaan pakettia loppuun :)

    VastaaPoista
  2. Sellaisia ne pienet on, että kaikki muu jää <3

    Upean paketin olet saanut.

    VastaaPoista