26. kesäkuuta 2015

Kesäkuun ylläripaketti

Viimeistä viedään! Kevään Salainen neuleystävä rinki vetelee viimeisiään. Postista tupsahti kesäkuun paketti, joka päätti tämän kierroksen. Kesäkuun teemana oli " Arjen pieni luxus".

Kesäkuun paketti oli runsas. Sny pahoitteli kortissa paketin ajatuksettomuutta, kun peltotyöt, muutto ja hääkiireet vienyt ymmärrettävästi ajan ja ajatukset.


Arjen luksusta sain pyyhkeen, rasvojen, kynttilöiden ja kasvonaamion muodossa. Pitänee pakata mökkikassiin ja pikku murun mentyä nukkumaan ottaa hetki vain itselle. 


Sny oli tehnyt minulle kauniin tiskirätin. Olen rättejä tehnyt itsekin lahjoiksi mutta en vielä ottanut yhtäkään itselleni käyttöön. Nyt saan itsekin kokemuksen siitä, kuinka hyviä nämä itse tehdyt rätit on käytössä. Ainakin super kauniita verrattuna kaupan kertakäyttö liinoihin :D


Kuvan hauska pikku " tilpehööri-laatikko" sisältää monenlaista pientä neulomisen apuvälinettä. Olen apuvälineitä aika vähän käyttänyt, eli aika kauan meni laatikon sisältöä ihmetellessä ja osan käyttötarkoitus jäi vieläkin mysteeriksi. Pitänee jatkaa salapoliisityötä ja ottaa "tilpehöörit" testiin.


Itselleni langat on monesti se neulomisen inspiraatin lähde ja tässä kevään aikana olenkin huomannut, että näistä sny- paketeistakin eniten odotan niitä lanka ylläreitä. Tässä paketissa lankaa oli montaa eri sorttia tuosta "turkis" jäljitelmä langasta valkoiseen puuvilla lankaan. Ehkä näistä langoista huomasi, Sny:n varoittelema ajatuksettomuus tai sitten en vain saanut siitä ajatuksesta kiinni. Kovasti ei "turkislanka" tai musta sukkalanka tähän aikaan vuodesta inspiraatiota herättele mutta pitänee ottaa ne esiin syssymmällä, jospa sitten olisi niiden aika. 


Viimeisen paketin myötä oli myös paljastuksen aika. Kevään salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Nysvääjä. Nysvääjän blogin löydät täältä. Itselleni ihan uusi blogi eli täytynee viikonlopun aikana tutustua tarkemmin!

Nysvääjälle kiitos kuluneesta keväästä ja iso halaus <3




2 kommenttia:

  1. Hieno paketti kaiken kaikkiaan.

    VastaaPoista
  2. On aina hyvlle langalle, kun langoissa on pientä haastetta. Keksit varmasti hauskaa käyttöä myös pörröiselle langalle, jotakin ihan uutta! Monipuolinen kokonaisuus tarvikkeineen.

    VastaaPoista