23. marraskuuta 2014

Marraskuun salaisuuksia

Posti toi taas yllätyksiä salaiselta neuleystävältäni. Malttamaton, kun olin niin pitihän sinne pakettiin kurkkia jo kotimatkalla ;)

Salainen neuleystäväni oli muistanut minua ohje ja herkku painotteisella paketilla. Taitaapi olla jo joulu mielessä sillä pakettiin oli sujahtanut monta jouluista juttua. 


Paketista löytyi Novitan 7-veljestä lehti, Ihanimmat vauvaneuleet- kirja, Novitan Nalle luontopolku joulupuu-lankaa, karkkitankoja ja piparisuklaalevy ( öhöm...suklaalevy taisi päätyä parempiin suihin jo ennen kuvan ottamista  xD )

Itse tehty juttu oli jäänyt puuttumaan, mutta SNY vinkkaili, että joulukuun pakettiin on valmisteilla, jotain vähän isompaa. Innolla ja mielenkiinnolla odottelen mitä hän on keksinyt! 

Vielä en ole päättänyt mitä tuosta langasta tekisin mutta eiköhän se pian pääse puikoille, kun pari keskeneräistä työtä vaan valmistuu ensin. Pari sukkamallia on jo pitkään kummitellut mielessä, joihin tuo kirjava Nallukka-lanka voisi olla passelia.

Jännityksellä odotan meinaako SNY paljastaa itsensä viimeisessä paketissa. Mahdanko olla liian utelias mutta olisihan se kiva tietää, kuka on näiden pakettien takana, jotka ovat syksyäni piristäneet ja antaneet uusia ideoita neuletöihin.

Iso kiitos muistamisesta ja paketista <3 

2 kommenttia:

  1. Ihana paketti. Tuo lanka on nätin väristä.

    VastaaPoista
  2. Hieno paketti. Joulun salaisuuksia ilmassa....

    VastaaPoista