6. lokakuuta 2014

Smarty Pants

Nyt on pakko myöntää, että pukoille on lähiaikoina päätynyt aika paljon pienen ihmisen vaatteita. To Do- listalta löytyy kyllä paljon muutakin mutta näiden pikku vaatteiden näpertely on vaan nyt inspiroinut eniten ja vienyt mennessään.

Syyskuun SNY-paketista löytyi kolme kerää ihanan pehmoista Debbie Bliss Baby Casmerino- lankaa. Salainen neuleystäväni oli neulonut samoista langoista myös pikkuisen raidallisen pipon. Pipon innoittamana käytin langat raidallisiin pieniin pöksyihin. 





Ohje näihin pieniin ainaoikeinneulottuihin Smarty Pantseihin löytyy täältä. Ohje oli yksinkertainen ja selkeä. Itselleni myös siinä mielessä mieluinen, ettei tarvinnut yhdistellä kappaleita vaan pöksyt neulottiin suljettuna neuleena vyötäröltä alas. En ollut varma mihin langat riittää, joten päädyin tekemään tuon 48/52 koon. Laitoin mutkat suoriksi ja puikkojen vaihtelun sijaan neuloin pöksyt kokonaan sukkapuikoilla. Omalla kohdallani toimiva ratkaisu kun tuntuu, että olen aina pyöröpuikkojen kaapelin kanssa solmussa.

Hetken joutuvat vielä nämä mieheni "hajuhernepöksyiksi" nimeämät housut odotella pientä omistajaansa! 


5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Lanka oli minulle ennestää vieras mutta ihanaa neuloa ja varmasti mukavan pehmoinen päällä!

      Poista
  2. Oi miten suloiset pöksyt!

    VastaaPoista
  3. Todella Hajuherne- pöksyt, hajuhernehän on ihana, tuoksuva kukka! Kyseinen lanka on yksi parhaita pikkuiselle.

    VastaaPoista
  4. Ihanat housut <3 johan tässä itelleen tulee vauvakuume :D t. SNY:si :)

    VastaaPoista