10. syyskuuta 2014

Ihania yllätyksiä syksyyn

Kesällä käsityöt on ollut armottoman pitkällä tauolla. Aika tuntuu kuluneen kaikkeen muuhun enemmän ja vähemmän järkevään.

Syksyllä yleensä herää ihan uusi innostus käsitöitä ja varsinkin neulomista kohtaan eli eiköhän niitä valmiitakin töitä ala syntyä!

Syksyn innostusta kasvattamaan päätin myös ensimmäistä kertaa liittyä Salainen neuleystävä rinkiin, jossa siis syksyn ajan on tarkoitus ilahduttaa omaa salaistaneuleystävää neulomiseen liittyvin paketein ja saada itse paketteja omalta ystävältä. Enpäs tiedä kummasta olen enemmän innoissani pakettien kokoamisesta vai niiden saamisesta!

Jokaiselle kuukaudelle on oma teema, jota mukaillen olisi paketti tarkoitus koota. Toiveena on, että jokaiseen pakettiin sujahtaa myös jotain itse tehtyä. Syyskuun teemana on antaa parille vinkki uuteen harrastukseen/työtapaan/työvälineeseen/kirja tai lanka kokeiltavaksi, koska syksy on oivallinen aika aloittaa jotakin uutta!

Paketin ideointi oli hauskaa vaikka aikalailla arpapelillä mennään miellyttääkö sisältö saajaansa ja tuoko samanlaista iloa, kun sen kokoaminen.

Eilen sain itse ensimmäisen paketin omalta salaiseltaystävältäni ja hetihän se oli riennettävä hakemaan. Olo oli kun lapsilla jouluna :D

Paketista löytyi: kaksi kerää Novitan pampula lankaa ja ohje huiviin, ihana itse tehty pieni raidallinen pipo sekä kolme kerää samaa Debbie Bliss Baby Casmerino- lankaa, josta pipo on neulottu että ohje pikku töppösiin, 'puikon mitta'- avaimenperä, söpö pöllö neulatyyny, teetä ja tuoksukynttilöitä. Eli vaikka mitä! Iso kiitos ja kumarrus salaiselle neuleystävälleni ♥


14 kommenttia:

  1. Vähän liikkis idea! Liittyisin ite myös, jos en olis niin avuttoman laiska! :D Paketteja on ihana saada, mutta tylsä tehdä, varsinki sen jälkeen ku tokassa jo loppuis ideat kesken. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketin pohtiminenkin oli hauskaa ja kuukauden teema auttaa ideoimisessa :)

      Poista
  2. Voi miten ihana paketti! Tuo pipo on niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin aivan ihana kokonaisuus!

      Poista
  3. Ihanan värinen paketti! Loistava tuo teepaketti systeemi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein väri pommi :) teepaketin taidan korkata tänään!

      Poista
  4. Laatua täynnä koko paketti! Jos tämä on ensimmäinen kierroksesi, niin tiedoksi: SNY:si on hemmotellut Sinua! t. jonkun toisen pari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoiselta luksuspaketiltä tämä tuntuikin!Ihanaa jos ihmiset mukaan lähtiessä jaksaisi panostaa paketin sisältöön ja sen suunnitteluun :)

      Poista
  5. Muhkean paketin olet saanut. Hieno tuo teelajitelma, mistähän tuommosia sais, ois meinaa eräälle ystävälleni niin nappi piristys syksyyn että. =)
    Ja ihana tuo pipo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs ole tuollaiseen itsekään missään törmännyt. tuo pipo on niin söpö ♥

      Poista
  6. Ihana kuulla, että paketti oli mieleesi :) Terkuin Salainen neuleystäväsi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ehdottomasti! Molemmat langat on päässeet jo puikoille ;)

      Poista
  7. Ompas kiva paketti, oikein muhkea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Ihanaa kun SNY on käyttänyt aikaa ja ajatusta paketin kokoamiseen! :)

      Poista